Cautare

2042 de rezultate pentru "sectii votare speciale" (7.30 secunde)
Daca legea care va fi asumata de Guvernul Boc va intra in vigoare, pensiile speciale vor scadea cu 80% a spus secretarul de stat in Ministerul Muncii, Valentin Mocanu. Actul normativ prevede, printre altele, integrarea pensiilor speciale in sistemul public.
"Anul acesta, nu am avut cereri pentru programele speciale pentru shopping.
Pastrand traditia targului imobiliar national, la tiMOn dezvoltatorii isi asteapta viitorii locatari ai proiectelor rezidentiale din portofoliul lor cu oferte speciale, reduceri semnificative de pret si cadouri.
Pachetele speciale pe care expozantii le ofera sunt in beneficiul cumparatorilor, demonstrand astfel importanta acordata clientilor si potentialilor clienti si dovedind totodata magnitudinea Targului Imobiliar National tIMOn.
Kovacs, absolvent al sectiei de constructii speciale din Academia Militara, a avut comanda celor 12.000 de militari rezervisti care au lucrat la acest edificiu gigantic. ... Pentru ventilatie s-au adus pompe suedeze, cu filtre speciale, care au fost incastrate in pereti.
mustarie, vinuri speciale, artizanat, articole de ceramica, turta dulce germana, kortos kolaks, mezeluri si branzeturi ecologice, dulciuri speciale, miere de albine, produse eco, sucuri germane, cartofi pe bat, gogosi ardelenesti si un stand special cu cosmetice si articole de curatenie, imbracaminte din Germania - parc de distractii.
In ziua de 05.01.2012 politistii Sectiei 24, in colaborare cu Serviciul de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 5, Directia de Operatiuni Speciale si Serviciile de Operatiuni Speciale Dolj, Arges, Brasov si Prahova au prins in flagrant pe P.
Pensiile speciale vor fi taiate, dar cu masura. ... Cei care primesc mai multe pensii speciale vor trebui sa aleaga una singura. ... Problema este ca solutiile convenite de coalitie nu satisfac cerintele Comisiei Europene, care vrea injumatatirea fondurilor cheltuite cu pensiile speciale.
Mentionam ca liderii constanteni ai partidului sunt preocupati de faptul ca pana ieri, 25% din presedintii sectiilor de votare si-au dat demisia si in ziua alegerilor "va fi o brambureala totala”, potrivit presedintelui Organizatiei Judetene PRM, Radu Comanici.
Biroul Electoral Judetean (BEJ) a centralizat informatiile primite de la 93% din sectii, iar modificari importante fata de ultimele date comunicate nu exista.
O alta tentativa de fraudare constatata de PNL-PD se refera la faptul ca mai multi dintre alegatori, odata ajunsi la sectiile de votare, au observat ca pe listele nominale era semnat in locul lor.
Candidatul PSD+PUR a exclus ideea unei fraude care sa afecteze rezultatul final al alegerilor, explicand ca problemele aparute la unele sectii de votare au fost legate de faptul ca pe procesele-verbale a fost trecuta cifra numarului total de alegatori inscrisi pe liste in locul numarului celor care au votat.
Biroul Electoral Judetean (BEJ) a finalizat ieri centralizarea datelor primite de la toate cele 403 sectii de votare din judet si, conform calculelor efectuate atit la nivel national cit si local, Uniunea PSD^PUR a obtinut, fara sa se apeleze la redistribuire, un senator si patru deputati, Alianta D.A.
Potrivit prefectului, au fost organizate trei sectii de votare. Dintre voturile exprimate, 3.237 au fost validate, iar 93 au fost declarate nule.
Aici tocmai soseau presedintii celor cinci sectii de votare, insotiti de seful de post Mircea Festeu, pentru a ridica buletinele de vot.
Potrivit datelor centralizate in 46 din cele 111 centre de votare din Dolj, situatia este urmatoarea:
Victor Ponta 40,33%, Klaus Iohannis 30,44%, dupacentralizarea a 98,30 % din procesele verbale Candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a obtinut 40,33% din voturi in primul tur al alegerilor prezidentiale de duminica, iar reprezentantul ACL, Klaus Iohannis 30,44%, potrivit datelor partiale furnizate de Biroul Electoral Central, luni dimineata, dupa centralizarea proceselor verbale din 18.527 sectii de votare, reprezentand 98,30%.
Imi doresc in cel mult un an o organizare mai buna la nivelul fiecarei sectii de votare din Craiova. Daca ne conjugam eforturile, sunt sigur ca vom reusi sa facem o oferta de management buna la nivelul Primariei Craiova", a spus Ion Groza.
Deputatul PD a explicat ca, prin acest proiect de lege, milioanele de romani aflati in afara granitelor tarii vor putea vota de la domiciliu, daca au o conexiune prin Internet, fara a fi obligati sa se deplaseze la sediile ambasadelor unde sunt amenajate sectii de votare.
Pana in prezent s-au cheltuit aproximativ 13,4 miliarde de lei pentru organizarea alegerilor europene, s-au infiintat 130 de sectii de votare in strainatate, s-a realizat impartirea echitabila a timpilor de antena pentru toate partidele parlamentare si mai sunt aproximativ 5 milioane de cetateni care trebuie sa-si ridice cartile de alegator.
google-analytics.com